Följ oss på

Fotboll

AIK – Zeljeznicar, Europa League, 20/7

Det är dags för returmöte i AIK:s Europa League-kvalmöte med Zeljeznicar och i denna matchen kommer jag välja att lägga exakt samma spel som jag rekade här på sidan för en vecka sedan, nämligen underspel. Inför den matchen skrev jag följande:

”Att AIK varit uddlösa framåt i år har inte undgått någon som följer Allsvenskan. I ligan har man snittat ett mål framåt per match vilket inte övertygar. Å andra sidan har man en mycket kompakt defensiv och statistiken på de 14 spelade matcherna i Allsvenskan med endast 9 insläppta mål talar sitt tydliga språk.

AIK spelade så sent som i helgen sin senaste match borta mot Kalmar vilket var ett riktigt sömnpiller. Stockholmslaget övertygade inte och kunde mycket väl förlorat med 1-0 istället för att ha vunnit. Faktum är att AIK vunnit 6 av sina 7 matcher i årets Allsvenska med 1-0. AIK har nyligen gjort klart med bland annat en ny argentisk anfallare vilket är ett välbehövligt tillskott till AIK:s hittills mycket tama anfallsspel. Varken han eller övriga två nyförvärv är dock aktuella för spel denna match vilket självklart är negativt för gnaget, men positivt för detta spel.

Man ställs i denna match mot bosniska Zeljeznicar som tog sig vidare till denna kvalomgång genom vinst mot Zeta från Montenegro med 1-0 hemma och 2-2 borta. Det är inget högkvalitativt lag och över två matcher har AIK goda chanser att avancera. De lär få det tufft att komma igenom AIK:s tajta försvarsspel. Inte minst med tanke på att lagets storstjärna och skyttekung Ivan Lendric i dagarna såldes till franska Lens och därmed ej är aktuell för spel i denna match.”

Som bekant slutade matchen 0-0 vilket är ett något farligt resultat för AIK men visst bör de ändå klara det. Jag tror de vinner matchen med antingen 1-0 eller 2-0 nu. Det är inte mycket som talar för att det ska bli någon överkörning över huvud taget.

  • Datum och tid: 2017-07-20 19:00
  • Turnering: Europa League-kval
  • Match: AIK – Zeljeznicar
  • Spel: Under 2.25 mål (asian)
  • Odds: 1.78 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll