Följ oss på

Tennis

Florian Mayer – Andreas Haider-Mauer, Meerbusch challenger 18/8

Florian Mayers har helt klart sett sina bästa dagar. Tysken som rent spelmässigt har en ganska speciell spelstil med sin forehand är inte alls lika giftig som han en gång var. Därför var det mycket överraskande att han gick till final i Hamburg för ett par veckor sedan. Det var givetvis mycket starkt gjort och gör att han är ganska stor favorit i den här matchen.

Motståndaren Haider-Mauer är en annan spelare vars karriär gått utför. Han har dragits med lite skador och haft det tungt de senaste åren. Han spelade sin första match i juni den här säsongen och kanske börjar han spela in sig nu? Han har i denna turneringen slått både Bachinger och Otte vilket får ses som starkt.

Florian Mayer är en bättre spelare, absolut, men att han ska vara så stor favorit att Haider-Mauer ska stå i 3.40 i odds tycker jag är fel. Mayer åker nämligen och spelar US Open om en dryg vecka och om han ska vara fräsch där tror jag inte han vill spela ytterligare två matcher i den här challengerturneringen. Motivation kan slå stort och jag tror mycket väl Mayer kan torska här.

  • Datum och tid: 2017-08-18 16:20
  • Turnering: Meerbusch Challenger
  • Match: Florian Mayer – Andreas Haider-Mauer
  • Spel: Haider-Mauer
  • Odds: 3.40 @ Ladbrokes

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis