Följ oss på

Gratis stream på sport

Det är numera flera spelbolag som tillhandahåller gratis streaming på mängder av events. Några av dessa är bet365, Unibet, betsson och LeoVegas. Ett av de bästa alternativen är helt klart Unibet som genom sin tjänst Unibet TV visar mängder av evenemang varje år. Skapa ett konto på Unibet genom att klicka på denna länk.

Utbud på Unibet TV

Hos Unibet kan du streama över 30 000 events årligen. Nedan har vi sammanställt några av de största evenemang som Unibet TV visar.

  • Fotboll: La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, MLS, Ryska ligan, Grekiska ligan, Belgiska ligan, Eredivisie, Turkiska ligan, Danska ligan, Schweiziska ligan, Copa del Rey, La Liga 2, Italienska ligan, Serie B, Championship, FA cupen, Engelska ligacupen, Tyska cupen, Franska cupen
  • Ishockey: KHL, Champions Hockey League
  • Tennis: ATP, WTA, Davis Cup
  • Basket: NBA
  • Baseball: MLB

Hur fungerar det?

Det finns ett krav för att du ska kunna ta del av streamingen via Unibet TV och det är att du behöver ha ett positivt saldo på ditt spelkonto. Det krävs därför att du gör minst en insättning innan du kan börja streama matcherna från de olika ligorna och turneringarna. Se sedan till att du har kvar ett positivt saldo på spelkontot, hur mycket spelar ingen roll. Du kan ha så lite som till exempel 1 kr på ditt konto för att sedan streama alla matcher utan någon extra kostnad.

Finns det några nackdelar?

Egentligen inte, förutom att du behöver göra en insättning minst en gång innan du kan se matcherna. Det är heller inte möjligt att streama i ett så kallat fullskärmsläge på datorn genom Unibet TV, vilket är en begränsning som gör att du exempelvis inte kan starta streamen via datorn och sedan vidarekoppla denna till en TV för att kunna se matchen med bra kvalitet. Om du dock exempelvis streamar via deras app är kvaliteten mycket bra.

Varför är det gratis?

Det är ingen vågad gissning att spelbolagen tillhandahåller gratis stream i syfte att locka sina kunder att spela på matcherna de streamar, kanske framför allt genom livebetting vilket vuxit enormt de senaste åren. Det är dock inget krav att spela på en match för att se på den.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.