Följ oss på

Om betpoint.se

Vi som startat betpoint är ett gäng sportintresserade personer som brinner för spel och betting. Sidans främsta syfte är att förmedla intressanta och spelvärda speltips och rekar för sidans besökare men även lista de senaste erbjudandena från olika spelbolag. De sporter vi primärt fokuserar på är fotboll, hockey och tennis vilka är de sporter vi är mest intresserade av och således även mest insatta i. Vi levererar speltips från såväl svenska som internationella ligor och turneringar.

Skribent på betpoint.se

Om du anser att du har vad som krävs för att leverera spelvärda rekar och skulle vilja göra detta på betpoint.se är du välkommen att kontakta oss enligt nedan. Vi ser då gärna att du utöver en kort presentation även redogör för statistik över ditt spelande för att vi ska vara säkra på att du har det som krävs för att skriva här på sidan.

Statistik

Vi redovisar spelen som vi publicerar här på sidan i ett så kallat spreadsheet där statistiken återfinns i högerkolumnen på startsidan.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att skicka ett mail till info@betpoint.se eller skriv till oss på twitter.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.