Följ oss på

Fotboll

Speltips AFC Eskilstuna – Kalmar FF, Allsvenskan 15/7

Bottenmöte väntar i helgen när AFC Eskilstuna gästas av Kalmar FF. Är det äntligen dags för AFCs första vinst? Det känns tveksamt.

Nykomligen AFC har som alla vet haft en otroligt jobbig säsong hittills. Efter 14 spelade omgångar har man fortfarande inte vunnit och står på svaga fyra poäng. Det har sett lite bättre ut efter uppehållet men det har ändå slutat med förluster gånger två mot Sirus respektive Malmö och även om det är bra motståndare verkar det inte som tränarbytet hittills helt fått önskad effekt.

Kalmar har också haft en jobbig vår och ligger nästsist med 2-2-8 på matchraden. Efter uppehållet åkte man på storstryk mot Djurgården med 4-1 och i senaste matchen blev det förlust mot AIK hemma med 1-0. I den sistnämnda matchen gjorde man dock en förhållandevis stark insats och kunde mycket väl vunnit den matchen. Jag tror att tränarbytet där Nanne kommit tillbaka samtidigt som Henrik Rydström gått in som assisterande kommer vara positivt för Kalmar och blir förvånad om man inte klarar av att säkra kontraktet till slut.

Kalmar har en trupp som är betydligt mycket bättre än AFCs dito. I denna matchen kan även Ismael vara tillbaka vilket är en av Allsvenskan bästa på sin position. Kalmar måste börja vinna och jag tror det är stor chans att man tar tre poäng i denna matchen, men ”halvsäkrar” med att spela 2:an med asian hcp +0.25 vilket betyder halv vinst vid ett kryss, vinst om Kalmar vinner och förlust om AFC står som segrare efter 90 minuter.

  • Datum och tid: 2017-07-15 16:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: AFC Eskilstuna – Kalmar FF
  • Spel: Kalmar +0.25 asian
  • Odds: 1.72 @ 188bet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll