Följ oss på

Fotboll

Speltips AFC Eskilstuna – Malmö FF 19/8

AFC Eskilstuna jagar förnyat kontrakt i Allsvenskan. Malmö FF leder kraftigt. Kan Eskilstuna åtminstone mäkta med en poäng mot ett starkt Malmö?

Malmö FF har under hela säsongen legat i toppen, och kommer med all sannolikhet vinna SM-guldet i år igen. Sett till Allsvenskan har de gjort en väldigt bra säsong och har hela tiden varit ohotade, men när det kommer till spel i Champions League var man mindre lyckosamma. Det är den ambitionen de har, och kommer inte vara helt nöjda med säsongen även om man promenerar hem SM-guldet. Man har tappat fokus i fokus i ett flertal matcher på sistone, därav speltipset.

Eskilstuna jagar alltså ett allsvenskt kontrakt inför nästkommande säsong. Det har sett väldigt tungt ut och man är fortfarande långt borta. De har visat tendenser på förbättrat spel och man har framförallt kommit igång med ett bättre målskytte. Jag ser att man på hemmaplan åtminstone kan komma att göra ett eller två mål, mot ett Malmö FF som ser relativt omotiverade ut för tillfället.

 

  • Datum och tid: 2017-08-19 15:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: AFC Eskilstuna – Malmö FF
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll