Följ oss på

Fotboll

Speltips AFC Eskilstuna – Sundsvall, Allsvenskan 18/9

AFC hade en riktigt tung vårsäsong men faktum är att mycket sett betydligt bättre ut efter tränarbytet. Som bekant tog man poäng mot både AIK och Hammarby vilket följdes upp med en seger mot Malmö. Då ska man komma ihåg att man mycket väl kunde vunnit mot såväl AIK som Bajen. I förra matchen gick man på en nit mot Östersund vilket dock inte är konstigt. Man höll tätt en bra bit in i första halvlek men efter Östersunds ledningsmål blev det för svårt vilket inte är konstigt med tanke på hur det laget spelar.

Sundsvall har tagit två blytunga segrar inför detta möte. Man vann relativt turligt mot Örebro efter en sen vändning vilket man följde upp med en seger mot formsvaga Sirius. Starkt såklart, men jag skulle inte dra för stora växlar av dessa vinster.

AFC har nu sin antagligen sista chans att klara kontraktet och kommer garanterat gå för tre poäng i denna matchen. Med sina starka anfallsvapen tror jag man har bra chans att också göra så.

  • Datum och tid: 2017-09-18 19:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: AFC – Sundsvall
  • Spel: AFC +0
  • Odds: 2.00 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll