Följ oss på

Fotboll

Speltips AIK – Halmstad, Allsvenskan 17/9

Toppen mot botten när AIK tar emot mycket formsvaga Halmstad på Friends Arena. Här tar AIK tre poäng och jag tror man gör det relativt komfortabelt.

AIK har verkligen blandat och gett under säsongen men har hela tiden haft sin trygga defensiv att stå på. Offensivt har det dock sett svajigt ut och även om det ett tag såg  ut att bli bättre efter sommarfönstret ser det nu återigen relativt harmlöst ut framåt.

I förra matchen mot Hammarby gjorde man dock en av säsongens bästa matcher och kunde mycket väl vunnit den matchen med ett par bollar. Detta utan deras kanske starkaste anfallsvapen, Obasi, med på planen. Förhoppningsvis är han med i denna match och kanske bör han bilda anfallspar tillsammans med Goitom? Stefanelli har inte varit jättehet.

Halmstad är Allsvenskans just nu klart sämsta lag. Man har inte något offensivt hot över huvud taget och frågan är om man tar så många fler poäng denna säsongen. De senaste fyra matcherna har verkligen varit bedrövliga och vad talar för att det skulle se bättre ut nu mot AIK? Ingenting i mina ögon.

Visst, skulle det dröja innan AIK får in sitt första mål skulle det endast kunna bli en uddamålsseger i denna matchen men nja, solnalaget är klasser bättre och ska verkligen vinna denna match med minst två mål.

  • Datum och tid: 2017-09-17 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: AIK – Halmstad
  • Spel: AIK -1.5 mål
  • Odds: 1.93 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll