Följ oss på

Fotboll

Speltips AIK – IFK Norrköping, Allsvenskan 16/7

Toppmöte på Friends Arena när AIK tar emot IFK Norrköping söndagen den 16/7. Tillknäppt historia att vänta? Det känns troligt.

Så sent som igår rekade vi ett underspel i AIK:s Europa League-kvalmatch mot Zeljeznicar och skrev du bland annat följande:

”Att AIK varit uddlösa framåt i år har inte undgått någon som följer Allsvenskan. I ligan har man snittat ett mål framåt per match vilket inte övertygar. Å andra sidan har man en mycket kompakt defensiv och statistiken på de 14 spelade matcherna i Allsvenskan med endast 9 insläppta mål talar sitt tydliga språk.”

Matchen slutade som bekant 0-0 och räknar man in europamatcherna har AIK endast släppt in nio mål på 17 matcher. Statistiken talar sitt tydliga språk – det är svårt att ta sig igenom AIK:s försvarslinje i år. Som nämnt ovan har man dock haft svårt med målskyttet. Nu till denna matchen kommer man kunna spela sitt nyförvärv från Argentina som ryktas ha kostat ca 12 miljoner kronor. Man hoppas självklart på att detta kommer lösa sina anfallsproblem men risken finns nog att det kan ta ett par matcher innan han blir samspelt med laget.

Norrköping är betydligt målgladare men är inne i en relativt dålig trend och kommer till matchen med två raka förluster i Allsvenskan.

I första mötet stängde AIK till och Norrköping hade svårt att skapa heta målchanser. Jag tror även att det är stor chans att denna match blir målfattig. Peking lär vara nöjda med att plocka en poäng och även om AIK lär gå för det tror jag det inte kommer sprudla framåt. Oddset på underspelet är enligt mig för högt med de förutsättningar som föreligger.

  • Datum och tid: 2017-07-16 17:30
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: AIK – IFK Norrköping
  • Spel: Under 2.5mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll