Följ oss på

Fotboll

Speltips Arsenal – Chelsea 3/1

Push på senaste spelet efter uppehållet efter att Liverpool lyckades vinna efter mål i 94:e minuten. Vi tackar för det och hade turen med oss denna gång att det inte blev förlust på spelet. Vi tittar återigen mot Premier League för nästa spel när Chelsea gästar Arsenal på Emirates.

Efter ett vacklande spel från United den senaste tiden samtidigt som Chelsea vunnit fyra matcher och en oavgjord under de fem senaste tog man inför denna omgång över andra platsen i Premier Leauge. I laget finns det en kvalitet som heter duga och när allt klaffar föår man nog säga att de är Englands nästbästa lag efter Manchester City.

Arsenal då. Ja, spelet har väl inte övertygat det senaste. En hel del resultat och prestationer man kan ifrågasätta och det är något turbulent i laget. Lagets bästa spelare Özil och Sanchez ryktas iväg nu under januarifönstret. Till denna match är dessutom Ramsey, Giroud, Monreal och Cazorla på skadelistan. Lägg till att Özil och Koscielny är osäkra inför matchen och det ser inte särskilt bra ut för Gunners.

Generellt är detta givetvivs en svår bortamatch för Chelsea men jag tycker förutsättningarna är sådana att de har god chans att ta tre pinnar i matchen. Man är ett bättre lag och Arsenals

  • Datum och tid: 2018-01-03 20:45
  • Liga: Premier League
  • Match: Arsenal – Chelsea
  • Spel: Chelsea Draw No Bet
  • Odds: 1.87 @ Betolimp

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll