Följ oss på

Tennis

Speltips Matthias Bachinger – Akira Santillan, Winnetka challenger

Dags för semifinaler i Winnetka challenger och i den första av dem ställs tysken Bachinger mot japanen Santillan.

Bachinger fyller 30 i år och har därmed spelat professionell tennis under många år, med blandade resultat. Tysken som en gång i tiden var en topp 100-spelare håller inte alls samma klass längre och harvar numera på challengertouren där hans nuvarande ranking inte ens räcker till att bli direktkvalificerad till turneringarna. Året har kantats av förhållandevis dåliga resultat och även om vinsten mot Sandgren i kvartsfinalen var positivt överraskande för tyskens del är det bara att konstatera att han spelmässigt inte är på en särskild hög nivå längre.

Motståndaren Santillan är en japan som är tio år yngre än Bachinger som verkligen har framtiden framför sig. Fram till semifinalen har han slagit Kudla, King och Nevolo, alla i raka set vilket är starkt. Under året har han gjort flera fina resultat i de challengerturneringar han deltagit i och japanen har ett fint spel i sig.

Under rådande förutsättningar ser jag en bra vinstchans Santillan, som jag anser vara en bättre spelare, i matchen och oddset 1.88 hos Unibet är spelvärt i mina ögon.

  • Datum och tid: 2017-07-14 21:30
  • Turnering: Winnetka challenger
  • Match: Matthias Bachinger – Akira Santillan
  • Spel: Santillan
  • Odds: 1.88 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis