Följ oss på

Fotboll

Speltips Benevento – Sampdoria, Serie A 6/1

Vi blickar denna gång mot Italien och Serie A där Sampdoria gästar jumbolaget Benevento. Visst bör ett europaplatskrigande Sampdoria ta tre pinnar i denna matchen?

Ingen har nog missat hur uselt Benevento har gått i Serie A. Efter 14 raka förluster lyckades man knipa en osannolik pinne mot Milan efter kvittering av målvakten på tilläggstid. Efter den matchen blev det tre raka torsk igen, innan man i den 19:e omgången lyckades ta sin första vinst mot Chievo i förra omgången. Det är förvisso starkt, men dagens motståndare är svårare och frågan är om det inte blir tillbaka till det gamla vanliga för Benevento med förlust nu igen.

Sampdoria ligger för närvarande på en kvalplats till Europa League och laget har häng på såväl direktplats till Champions League som Europa League. Efter några mindre bra resultat bröt man en negativ trend när man tog en komfortabel 2-0-seger mot Spal i den förra omgången.

I min bok är -0.25 mål på bortalaget ett riktigt bra odds i denna match. Det är klasskillnad mellan lagen och Sampdoria ska vinna en match av denna kaliber. Spelet innebär att halva insatsen går förlorad vid ett oavgjort resultat och att det blir vinst på spelet om Sampdoria vinner matchen.

  • Datum och tid: 2018-01-06 15:00
  • Liga: Serie A
  • Match: Benevento – Sampdoria
  • Spel: Sampdoria -0.25 mål asian
  • Odds: 1.87

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll