Följ oss på

Tennis

Speltips Mathias Bourgue – Aleksandr Nedovyesov, Meerbusch 14/8

Nedovyesov är en spelare vars karriär gått mer eller mindre utför de senaste åren. För några år sedan var han på gång uppåt och visade stundtals upp riktigt bra spel på framför allt grus vilket då tog honom till en 72:a plats på världsrankingen som bäst. Han har nu åkt nedåt på rankingen och rankas inte längre bland de 200 bästa.

Under året och framför allt den senaste tiden har vi dock sett några framsteg där han under maj och juni bland annat tog sig till två challengerfinaler. Han gjorde även en helt ok turnering i Båstads challenger där han bland annat slog Garcia-Lopez. När hans spel stämmer är han fortfarande bättre än vad rankingen stipulerar.

Motståndaren Bourgue har gjort en hel del fina resultat i år men det är en sak som sticker ut något och det är att i princip alla dessa kommit hemma i Frankrike. Han har haft svårare att prestera utomlands och denna turnering spelas som bekant i Tyskland. Det ska även nämnas att han också var i Båstad för att delta i såväl challengerturneringen som ATP-turneringen där han åkte ut i första omgången i båda turneringarna. I ATP-turneringen lämnade han WO vid underläge 5-1 i första set och frågan är hur det egentligen står till med fransmannen?

Med de förutsättningar som råder tycker jag det är en helt jämn match på förhand. Oddset 2.15 på Nedovyesov lockar mig.

  • Datum och tid: 2017-08-14 12:15
  • Turnering: Meerbusch Challenger
  • Match: Mathias Bourgue – Aleksandr Nedovyesov
  • Spel: Nedovyesov
  • Odds: 2.15 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis