Följ oss på

Fotboll

Speltips Brighton – Manchester City, Premier Leauge 12/8

Första omgången av Premier League och vi alla fotbollsintresserade är spända över hur utvecklingen i respektive topplag kan komma att se ut. Dagens speltips avser matchen mellan nykomlingen Brighton och Manchester City.

Manchester City gjorde en relativt bra fjolårssäsong, men den lämnade mycket att önska. Spontant känns det som att det är stundtals harmonilöst, men med ett stjärnspäckat lag som de har, så funkar det förhållandevis bra ändå.

Man ställs mot nykomlingen Brighton, som självklart kommer ha en tuff säsong att kämpa sig igenom. Huvudmålet är att klara sig kvar i ligan, men det kan vara tuffare än man på förhand kunde föreställt sig. De har kunnat vässa till truppen en aning med tanke på vilka summor som medföljer när man tar sig upp i högstaligan. När det nu också är premiär på hemmaplan, så kommer man vara supertaggade till att störa en storklubb som Manchester City.

  • Datum och tid: 2017-08-12 18:30
  • Turnering: Premier League
  • Match: Brighton – Manchester City
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.95 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll