Följ oss på

Fotboll

Speltips Burney – Liverpool, Premier League 1/1

2018 kunde inte starta på ett bättre sätt. En av Sveriges största bakisdagar kan förgyllas med Premier League-fotboll och vi har hittat ett enligt vår mening bra spel mellan Burney och Liverpool.

Liverpool har Premier Leagues kanske hetaste anfallsuppsättning just nu. Endast Manchester City kan mäta sig med dem i dagsläget om vi bara ser till anfallsfotboll. De har öst in mål de senaste matcherna och firma Coutinho, Firminho och Salah är heta. Framför allt den sistnämnde som är kanske Premier Leagues bästa spelare just nu?

Efter Manchester Uniteds kräftgång de senaste omgångarna har Liverpool nu kommit ikapp och har häng på andraplatsen i Premier League. Pool är obesegrade i sina 12 senaste matcher och är såväl bra som roliga att titta på. Även de senaste bortamatcherna har man således gjort riktigt bra ifrån sig i där man har fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna.

Burnley då. Laget har verkligen imponerat i år men dras just nu med ganska många skador. De har nu inte vunnit på fyra matcher och frågan är om inte laget kommer börja dala lite i tabellen nu framöver. I dagens match mot Liverpool känns det som man kommer få det mycket svårt. Så länge 1-0 kommer för Liverpool bör de kunna lösa även tvåan, vi kommer dock spela -1 asian på bortalaget i matchen.

  • Datum och tid: 2018-01-01 16:00
  • Liga: Premier League
  • Match: Burnley – Liverpool
  • Spel: Liverpool -1 asian
  • Odds: 1.88 @ Bethard

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll