Följ oss på

Tennis

Speltips Pablo Carreno-Busta – Karen Khachanov, ATP Montreal

I första omgången från Mastersturneringen i Montreal hittas ett intressant spel i matchen mellan Carreno-Busta och Khachanov där jag anser att spanjoren står för högt i odds.

Carreno-Busta har under sin karriär varit en utpräglad grusspelare men har den senaste tiden visat att han även kan spela riktigt bra tennis på hard som underlag. Detta visade han inte minst i Indian Wells där han tog sig till semfinal tidigare under året. I senaste turneringen i Båstad åkte han ut i första omgången men jag skulle inte lägga för mycket vikt vid den matchen, turneringen har inte alls samma prestige som den tidigare haft varför motivationen hos spelarna kan vara sådär.

Utöver det fina resultatet i Indian Wells har spanjoren tagit en ATP-titel, tagit sig till en final, en semifinal och dessutom kvartsfinal i Franska Öppna. Ett riktigt bra år.

Motståndet står Khachanov för i denna match. En ung ryss som verkligen har framtiden för sig. Han startade året något trevande men har kommit tillbaka och gjorde framför allt en ganska bra grässäsong.

Jag ser detta som en högst öppen match och anser inte att Carreno-Busta ska stå i 2.39 i odds. Detta synas därmed hos betsson.

  • Datum och tid: 2017-08-08 21:00
  • Turnering: ATP Montreal
  • Match: Pablo Carreno-Busta – Karen Khachanov
  • Spel: Carreno-Busta
  • Odds: 2.39 @ betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis