Följ oss på

Tennis

Speltips Marin Cilic – Roger Federer, Wimbledon 16/7

Årets final i Wimbledon spelas söndagen 16 juli och inte helt oväntat är en av spelarna Roger Federer. Mer oväntad är dock motståndaren, kroaten Marin Cilic. Nu har de fyra senaste tennisspelen gått in här på betpoint och vi går mot en femte raka.

Federer har varit den spelare som helt klart glänst och övertygat mest under denna turneringen. Han har hittills inte förlorat ett enda set fram till finalen vilket är ovanligt i sådana här sammanhang. Han har dock klarat sig från att möta någon av de andra topp 4 spelarna men oavsett, riktigt bra gjort. I semifinalen spelade han bort Berdych i tre raka set. Det var dock förhållandevis jämnt där Federer tog de två första seten i tiebreak.

Motståndaren för dagen är alltså Marin Cilic som rättvist tagit sig hit då han varit den spelare utöver Federer som imponerat mest. När Cilic är i form är han ruggigt stabil med en fin serve och sitt raka spel. Och visst är han i form just nu, kroaten. I Queens tog han sig till final och nu har han alltså chans på en Grand slam-titel, även om det lär bli tufft.

I fjolårets möte i just Wimbledon mellan spelarna vann Federer med 3-2 i set. Kanske kan vi vänta oss en lika jämnt match under söndagen? Oavsett tror jag Cilic har bra chans att ta minst ett set. Linan över 36 games på Pinnacle skulle dock kunna ge vinst även vid en 3-0 seger till Federer, exempelvis vid 7-6 7-5 7-5.

  • Datum och tid: 2017-07-16 15:00
  • Turnering: Wimbledon
  • Match: Roger Federer – Marin Cilic
  • Spel: Över 36 games
  • Odds: 1.75 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis