Följ oss på

Tennis

Speltips David Goffin – Yuichi Sugita, ATP Montreal 7/8

I första omgången i ATP Montreal hittas matchen mellan belgaren David Goffin och japanen Yuichi Sugita där jag tror Goffin är ett par klasser för bra.

Goffin har haft en otrolig utveckling de senaste åren och är numera en av världens bästa spelare. Även om han kanske inte har kvalitéerna för att vara bland de tio bästa i världen är han där och nosar. Det jag gillar med Goffin är att han sällan gör plattmatcher och hans resultat i år talar för sig själva, han är i riktigt bra slag även om vi sett en liten nedgång de senaste veckorna. Tror han är sugen på att göra en riktigt turnering här i Kanada.

Motståndet för dagen står alltså Sugita för. En spelare som också utvecklats bra de senaste åren men det är inget snack om att han är sämre än Goffin. Faktum är att han fortfarande spelar en hel del på challengertouren, även om han kanske inte hade behövt göra detta tycker jag det säger det mesta om skillnaden mellan honom och Goffin.

Enligt mig vinner Goffin denna match i raka set mer än hälften av gångerna vilket oddset stipulerar.

  • Datum och tid: 2017-08-08 21:15
  • Turnering: ATP Montreal
  • Match: David Goffin – Yuichi Sugita
  • Spel: 2-0 Goffin
  • Odds: 2.03 @ betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis