Följ oss på

Fotboll

Speltips Djurgården – Halmstad, Allsvenskan 20/8

Djurgården jagar Europa-platser och spelar just nu riktigt bra fotboll. För Halmstad ser det desto värre ut och man riskerar just nu att åka ur Allsvenskan.

Djurgården spelar sin kanske bästa fotboll på många år. Hittills har det gått riktigt bra, med reservation för perioden där laget var hårt ifrågasatt. Det var inte långvarigt dock, och kort efter kritiken var man uppe bland de tre bästa lagen återigen. När man nu får besök av ett bottenlag som Halmstad, så bör man trycka på gasen ordentligt inför hemmafansen.

Ser inte att Halmstad har mycket att säga till om här. Man åker till Stockholm och skall försöka få med sig poäng mot ett av Sveriges bästa lag, vilket kommer vara övermäktigt för bottenlaget. Man behöver satsa på att vinna de viktiga matcherna på lag av ungefär samma kaliber, för här får man inte med sig poäng.

  • Datum och tid: 2017-08-20 15:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Djurgården – Halmstad
  • Spel: Djurgården -1 (Asian)
  • Odds: 1.67 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll