Följ oss på

Fotboll

Speltips Djurgården – Hammarby, Allsvenskan 23/9

Det är dags för årets sista stocksholmderby när Djurgården har sin sista chans att bryta den negativa derbytrenden under 2017. Kommer de lyckas? Svårt att sia om. Men vi kan nog komma att få se en målglad historia.

I de senaste mötena lagen emellan har det blivit målglada matcher. Jag tror det är stort chans att det blir så återigen. Djurgården har ett av Allsvenskans absolut bästa anfallsspel och gör mängder av mål. Flera av spelarna är i riktigt bra form och mycket talar väl egentligen för att detta är dagen då derbyspöket kommer försvinna.

Hammarby har dock en tendens att spela riktigt bra i derbyn och kommer såklart göra allt för att ta minst en poäng i matchen. Man brukar inte ha någon överdriven respekt mot bättre motstånd och särskilt inte i derbyn vilket gör att de har en bra chans i matchen även om Djurgården på pappret är ett betydligt bättre lag.

Risken är att Hammarby väljer att gå in med en relativt defensivt spel men under förutsättning att Dif då ändå lyckas få hål på motståndaren kommer Hammarby behöva gå framåt och därmed torde det öppnas upp för mål åt båda hållen.

  • Datum och tid: 2017-09-24 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.74 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll