Följ oss på

Okategoriserade

Speltips Djurgården – Malmö, Allsvenskan 8/8

Rivalmöte på Tele 2 Arena när Djurgården får besök av de regerande mästarna Malmö FF.

Djurgården gör en bra säsong hittills. Man placerar sig i toppen och är helt klart med i fighten om Europa-platserna. Att tar sig hela vägen förbi Malmö FF är nog inte särskilt troligt, men för att göra det är vinst här ikväll ett måste.

Malmö FF spelar, som vanligt, bra och stabil fotboll. De har väldigt många alternativ i deras trupp och både deras startelva och spelarna på bänken är otroligt bra fotbollsspelare. De kan rotera mycket och de kan förändra en matchbild genom sina tre byten, vilket gör Malmö väldigt svårslagna.

Djurgården är definitivt bra nog för att besegra Malmö på en bra dag, men vi har sett att Djurgården sällan kommer upp i bra nivå nog när det kommer till matcher av sådan här dignitet, mot de bästa lagen. Jag ser att matchen är helt öppen. Hemmalagen kan göra en kanonmatch, men också tvärtom. Att spela på något vinnarspel här ser jag inget värde i, då det på förhand är oerhört ovisst.

Jag väljer istället en liten slant på att det blir en relativt målglad tillställning.

  • Datum och tid: 2017-08-07 15:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Djurgården – Malmö FF
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.82 @ Comeon

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Okategoriserade