Följ oss på

Fotboll

Speltips IFK Norrköping – Djurgården, Allsvenskan 13/8

Norrköping och Djurgården har på senare år blivit lite av ett rivalmöte. Det är ingen lång sträcka att åka, så  Djurgården har planerat med tusentals fans på plats.

Norrköping har etablerat sig som ett topplag i Allsvenskan. Man har skördat goda framgångar på senare år och kanske är på väg mot en era i toppen, som man var för ett x antal år sedan. De inledde säsongen väldigt bra och låg tillsammans med Malmö FF i toppen. Den formen har stagnerat en aning och man har inte längre en lika övertygande plats i toppstriden.

Djurgården har även dem gjort en väldigt bra säsong och sportchefen Bosse Andersson ser ut att göra fler bra värvningar för klubbens bästa. Man har köpt in spelare och sålt vidare för stora summor, så man har nu en god ekonomisk grund att förlita sig på. Det bäddar för goda förutsättningar rent sportsligt också, så att Djurgården vinner ett SM-guld igen är bara en tidsfråga.

Djurgården känns aningen hetare i dagsläget och jag tror man kan störa Norrköping ordentligt här. Det har blivit ett stort evenemang för fansen som kommer finnas på plats, så det blir lite hemmaplanskänsla även om man spelar på bortaplan. Att Djurgården åtminstone spelar oavgjort ser jag som ett bra värdespel när vi ges nästan två gånger pengarna.

  • Datum och tid: 2017-08-13 17:30
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: IFK Norrköping – Djurgården
  • Spel: Djurgården DNB
  • Odds: 1.96 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll