Följ oss på

Fotboll

Speltips Djurgården – Örebro, Allsvenskan 16/9

Nu var det någon vecka sedan vi uppdaterade med spel men inför helgens Allsvenska matcher är vi tillbaka. De senaste spelen på Kalmar och Häcken gick ju strålande och förhoppningsvis kan vi följa upp detta med nya vinster i denna omgång.

Ingen som följer Allsvenskan har nog missat hur bra Djurgården är just nu. Efter fint spel den senaste tiden ligger man nu ”bara” sju poäng bakom Malmö och ska man kunna kriga om guldet är det bara tre poäng som gäller i denna matchen.

Förra matchen spelade man verkligen ut IFK Göteborg och självförtroendet är på topp hos stockholmslaget. Då ska man även komma ihåg att man ofta är riktigt starka hemma på Tele 2 Arena, framför allt mot lag som inte ligger i toppen. Och visst får vi räkna Örebro som ett sådant lag? Det tycker jag. Visst slog man Malmö i den senaste matchen men det säger nog mer om Malmös inställning än Örebro. Närkelaget blandar och ger och får Djurgården bara in ett hyfsat tidigt mål tror jag DIF kan vinna med både två och tre bollar i denna matchen.

Spelet blir -1.25 mål vilket innebär att det vid 1 måls seger blir halv förlust medan två måls seger eller mer blir vinst. Lycka till!

  • Datum och tid: 2017-09-16 16:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Djurgården – Örebro
  • Spel: Djurgården -1.25 mål asian hcp
  • Odds: 1.87 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll