Följ oss på

Fotboll

Speltips Djurgårdens IF – GIF Sundsvall, Allsvenskan

Djurgåden tar imorgon emot Sundsvall hemma på tele 2 Arena och visst får vi se ytterligare en hemmavinst i denna matchen? Högst troligt.

Stockholmarna har både gett och tagit under säsongen som gått. Efter en svidande premiärförlust mot Sirus spelade man upp sig och anfallsmässigt har det stundstals sett lovande ut. Derbytorskarna mot både AIK och Hammarby svider dock självklart men bortser man från dessa var avslutningen på vårsäsongen stark. Efter uppehållet gjorde man en fin match mot Kalmar som till slut besegrades med 4-1.

Sundsvall såg inledningsvis mycket kompakta ut försvarsmässigt men har de senaste matcherna sett betydligt sämre ut. Inför denna matchen har man fyra raka förluster och uppehållet ser inte ut att ha gett den omstart man skulle behöva.

I mina ögon har Djurgården en tendens till att spela bra mot sämre lag likt Sundsvall för att inte sällan spela sämre och vika ned sig i större matcher. Detta är en match man måste vinna för att hänga på i toppstriden innan betydligt tuffare matcher väntar i form av dubbelmöte med Östersund.

Oddset på rak seger för Djurgården är lite väl lågt för min smak varför hcp-spel istället lockar. Även om Sundsvall sett bedrövliga ut de senaste matcherna såg det dock bättre ut senast mot Sirus och försvarsspelet kan vara bra. Jag vågar därför inte spela på en för hög hcplina utan nöjer mig med -1 i hcp där pengarna återbetalas om det endast blir seger med ett mål för Dif.

  • Datum och tid: 2017-07-10 19:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Djurgårdens IF – GIF Sundsvall
  • Spel: 1, hcp -1 asian
  • Odds: 1.55 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll