Följ oss på

Fotboll

Speltips Elfsborg – Djurgården, Allsvenskan 19/9

Djurgården visade under mötet mot Örebro att man är seriens just nu kanske bästa lag. Spelet vi la på den matchen gick in relativt enkelt och laget är verkligen otroligt starka. Inför matchen sa Jonas Olsson i en intervju att man antagligen kommer behöva gå rent för att ha någon chans att kriga om guldet och det stämmer nog. Även om man gör det kommer det kanske ändå inte räcka, men helt klart är att spelarna kommer göra allt för att försöka.

Djurgården går in i detta möte med stort självförtroende och kommer inför mötet dessutom få tillbaka avstängda Badji som kan vara en bra joker att slänga in även om han troligtvis inte får spela.

Elfsborg då. Ja, det har inte sett bra ut för boråslaget den senaste tiden. Man spelar utan självförtroende och även om man fortfarande har en hög högstanivå klappar laget alldeles för ofta ihop. Mot Häcken blev det stortorsk senast och man ska nog vara glada att det stannade vid 3-0 till Häcken. I matchen blev dessutom Per Frick utvisad varför han är avstängd i detta möte.

Med de förutsättningar som råder inför matchen ser jag det som en bra chans för Djurgården att ta ytterligare tre poäng. Ett relativt stort följe från Stockholm är troligt att vänta och förhoppningsvis lyckas man göra dessa nöjda med en seger i matchen.

  • Datum och tid: 2017-09-19 19:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Elfsborg – Djurgården
  • Spel: Djurgården +0
  • Odds: 1.84 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll