Följ oss på

Fotboll

Speltips Elfsborg – Kalmar, Allsvenskan 10/9

För några omgångar sedan hade mötet mellan Elfsborg och Kalmar känts som en given seger för boråslaget hemma på konstgräset. Men är det så självklart så som de senaste matcherna utvecklat sig? Inte enligt mig.

Elfsborg har återigen hamnat i en liten dipp. Det är märkbart vad laget viker ned sig så fort det går lite sämre. Efter hemmavinsten mot Hammarby i mitten av juli har man nu tre förluster, två oavgjorda och en seger. Segern kom i den senaste matchen mot Kalmar men det var märkbart vad uddlösa Elfsborg var i matchen med tanke på hur dåliga Halmstad var.

Kalmar har en bra trupp och har verkligen spelat upp sig under Nannes ledning. Man är ett av seriens formstarkaste lag med fem segrar på de sex senaste matcherna. Detta inkluderar då segrar mot AIK, IFK Göteborg och Sirius. De spelarna man värvade in under fönstret har visat sig göra skillnaden och man lär knappast behöva oroa sig över bottenstriden längre.

Elfsborg ska helt klart vara favoriter men inte så stora som oddsen gör gällande enligt mig.

  • Datum och tid: 2017-09-10 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Elfsborg – Kalmar
  • Spel: Kalmar +1 asian
  • Odds: 1.71 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll