Följ oss på

Tennis

Speltips Roger Federer – Tomas Berdych, Wimbledon 14/7

Den första semifinalen i Wimbledon startade precis och om ett par timmar drar även den andra igång där Roger Federer ställs mot Tomas Berdych.

Federer avstod spel under årets grussäsong vilket med facit i hand ser ut att ha varit ett lyckat val. Innan Wimbledon tog han hem titeln i ATP Halle utan att tappa set. Han har fortsatt på detta spår i Wimbledon och har tagit sig till semifinalen utan att ha förlorat ett enda set. Självklart mycket starkt och då Murray, Djokovic och Nadal är ute ur turneringen är han nu storfavorit till att ta hem titeln. Det behöver egentligen inte sägas så mycket mer, Federer är den bästa grässpelaren i världen just nu.

Berdych har haft ett par tuffa år men nu i Wimbledon har han verkligen spelat bra. I kvartsfinalen slog han ut Djokovic som förvisso lämnade WO efter att ha blivit breakad i det andra setet och hade underläge med 1-0 i set. Berdych spel lämpar sig väl på gräs och han har en fin serve som inte blir lätt för Federer att komma åt.

Federer har generellt ganska lätt för Berdych och kommer av allt att döma ta sig till final. Jag tror dock inte det kommer gå helt smärtfritt och blir inte förvånad om Berdych kniper minst ett set. Mitt överspel kommer dock vara på antal games där linan ligger på 33.5 hos Pinnacle. Med detta räcker det att Berdych hänger med Federer långt i seten även om han skulle förlora med 3-0. Exempelvis kommer ett resultat om 6-4 7-5 7-6 göra att spelet går in.

  • Datum och tid: 2017-07-14 16:00
  • Turnering: Wimbledon
  • Match: Roger Federer – Tomas Berdych
  • Spel: Över 33.5 games
  • Odds: 1.70 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis