Följ oss på

Tennis

Speltips Roger Federer – Philipp Kohlschreiber, US Open 5/9

US Open går in i åttondelsfinalspelet i veckan och i en av matcherna ställs tysken Kohlschreiber mot svåraste möjliga motstånd i form av Roger Federer.

Federer var favorit till att vinna US Open innan turneringen. Efter de inledande tre omgångarna har oddsen skiftat till att Nadal istället nu är favorit. Vad beror detta på? Självklart på Federers inledande matcher. Han har varit relativt illa ute i två av de tre matcher han spelat där han tappat 2 set mot både Youzhny och Tifoe. Visst, den sistnämnda har visat att han kan spela riktigt bra tennis och slog exempelvis Zverev härom veckan. Men det är ändå inte särskilt övertygande, Roger.

Kohlschreiber har väl sett sina bästa dagar men faktum är att han i år spelat bra tennis. Så sent som för ett par veckor sedan tog han hem ATP Kitzbüel och även om detta inte är den bästa ATP-turneringen är en titel alltid en titel.

Inför denna matchen står Federer som väntat i väldigt lågt odds. Jag tycker hcp-linan är någon game för högt och kommer spela på tysken +7 games (asian) hos Pinnacle. Förlust med 6-4 6-4 6-4 till Federer räcker för seger alltså. Hur som helst, jag tror mycket väl Kohlet kan knipa ett set i denna matchen och då bör denna linan ordnas.

  • Datum och tid: 2017-09-05 01:00
  • Turnering: US Open
  • Match: Roger Federer – Philipp Kohlschreiber
  • Spel: Kohlschreiber +7 games
  • Odds: 1.72 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis