Följ oss på

Fotboll

Speltips Finland – Island 2/9

Finland mot Island i VM-kvalet. Dagens hemmalag har endast en inspelad poäng, vilket placerar dem i ett uteslutet läge om spel i kommande VM-turnering.

Island har fortsatt vara ett stabilt lag även sedan Lagerbäck slutade som tränare. Han gjorde underverk med denna nation när det kommer till fotboll, vilket verkar ha satt sina spår. Nu har man ett förhållandevis bra läge, man har inte försprång på något sätt, och man är långt ifrån garanterade en VM-plats, men man har poäng nog för att kunna slåss om det in i det sista.

Finland har inte alls spelat någon bra fotboll och har inte kunnat mäta sig med några av de övriga nationerna hittills under kvalet. Jag ser inte matchen som given åt något håll, och utgången om vem som vinner är väldigt oviss. Island spelar bra fotboll, men inget jag skulle förlita mig på mot i stort sett någon nation på bortaplan.

Ser att båda lagen kan få dit minst en balja var.

  • Datum och tid: 2017-09-02 18:00
  • Turnering: VM-kval
  • Match: Finland – Island
  • Spel: BLGM – Ja
  • Odds: 2.05 @ Bet365

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll