Följ oss på

Speltips Fiorentina – Juventus, Serie A 9/2

Fiorentina tar emot Juventus på hemmaplan. Det blir ingen enkel uppgift när ett hungrigt Juventus jagar serieledande Napoli. Endast en poäng skiljer ettan och tvåan åt, så vi kan sannolikt räkna med en intressant uppslutning där.

Gällande Fiorentina så gör man ingen direkt bra säsong. Man placerar sig i skrivande stund elva i tabellen, vilket inte matchar deras förväntningar över huvudtaget. De är uträknade vad gäller Champions League-spel, så ambitionen framgent lär vara att ta sig så högt upp som möjligt för att summera säsongen som mindre dålig, istället för katastrofal.

Juventus övertygar inte lika mycket som de gjort under tidigare säsonger, men spelar än dock fantastiskt bra och ligger i toppen av tabellen. De har fortfarande goda chanser att vinna ligatiteln återigen, men det ser ut att bli en spännande kamp mellan Napoli, Juventus, Inter och Lazio.

Fiorentina är inget dåligt lag, även om de gör en sämre säsong. Man har goda kvalitéer och spelar allt som oftast väl på hemmaplan. Att man tar emot ett topplag som Juventus triggar igång laget än mer, som kommer vilja utföra matchen väl. Juventus kommer inte heller dem vika ned sig, utan vi går säkerligen en jämn match till mötes.

Sett till deras sex senaste inbördes möten, så har båda lagen gjort mål i fem av dem. Statistiken talar sitt tydliga språk, och jag ser inte annat än att Juventus kommer ligga på hårt, där Fiorentina kan gå på kontring.

  • Datum och tid: 2018-02-19 20:45
  • Liga: Serie A
  • Match: Fiorentina – Juventus
  • Spel: BLGM Ja
  • Odds: 2.00 @ Comeon!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll