Följ oss på

Fotboll

Speltips GAIS – Brommapojkarna, Superettan 30/9

Det börjar dra ihop sig för slutspurt i Superettan och det är dags för Brommapojkarna att återigen ta en trea för att ta ytterligare ett steg mot Allsvenskan, vilket jag tror man kommer lyckas med i mötet mot GAIS.

Det såg länge ut som att Brommapojkarna skulle springa hem Superettan. Efter en formsvacka har man dock tappat förstaplatsen även om man inför denna matchen står på samma poäng som Dalkurd men med sämre målskillnad. I senaste matchen tog man en mycket viktig vinst i 3-1 segern mot Åtvidaberg och kanske kan denna vinsten ge lite andrum inför detta möte? Jag tror det. Lägg därtill att det nu pratas om att Mellberg tackat nej till att bli tränare för IFK Göteborg nästa säsong så har kanske än mer osäkerhet i BP-lägret försvunnit.

GAIS är verkligen mellanmjölk i år. Man skulle vid en dålig avslutning på säsongen förvisso kunna dras in i bottenstriden men antagligen kommer man klara det till slut. Laget har inte sett särskilt bra ut när man ställs mot bättre motstånd och även om BP varit lite svajiga den senaste tiden är stockholmslaget absolut ett sådant lag.

Jag tror BP tar chansen att ta tre ytterligare viktiga poäng och fortsätter tåget mot Allsvenskan.

  • Datum och tid: 2017-09-30 19:00
  • Liga: Superettan
  • Match: GAIS – Brommapojkarna
  • Spel: Brommapojkarna
  • Odds: 1.80 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll