Följ oss på

Tennis

Speltips David Goffin – Andrey Rublev, US Open 4/9

US Open går nu in i åttondelsfasen. I en av matcherna ställs Goffin mot Rublev, där den sistnämnde verkligen imponerat stort hittills i turneringen.

Det är inget snack om att Goffin är en bättre spelare men frågan är om inte Rublevs potential redan nu är större än Goffins spel. Rublev är bara 20 år gammal och kan bli hur bra som helst. Under året har han verkligen etablerat sig på ATP-touren och rankas nu bland de 50 bästa spelarna i världen. Han har till och med tagit en ATP-titel i Umag. Visst, några nitar har han gått på men så är det när man är ung. Yngre spelare tenderar att växa mycket när de gjort ett par bra matcher och det kan man lugnt säga att Rublev gjort i US Open.

I den andra omgången stod han för en riktig skräll när han slog Dimitrov i tre raka set vilket är otroligt starkt. Utöver det har han slagit Bedene och Dzumhur. Hittills har han bara tappat ett set på dessa tre matcher vilket är fruktansvärt bra.

Goffin då. Ja, lite grus i maskineriet har vi faktiskt sett. Han har stått för två dåliga insatser inför den här turneringen i såväl Montreal som Cincinnati där han åkt ut i första respektive andra omgången. Nu i US Open har han fått kämpa mot såväl Benneteau och Pella där han var riktigt illa ute mot den sistnämnda. I tredje omgången slog han Monfils men detta efter att fransmannen kastade in handduken i andra set.

Om Rublev kan fortsätta på den fina vågen har han en bra chans. Jag kommer spela Rublev +1.5 set i matchen vilket betyder att han måste vinna minst två set för att spelet ska sitta.

  • Datum och tid: 2017-09-03 17:00
  • Turnering: US Open
  • Match: David Goffin – Andrey Rublev
  • Spel: Rublev +1.5 set
  • Odds: 1.90 @ betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis