Följ oss på

Fotboll

Speltips Häcken – AIK, Allsvenskan 24/9

Ett riktigt kul möte stundar när AIK åker ner till Göteborg för mötet mot Häcken. Hur underhållande matchen blir återstår att se, jag tror det kan bli en målsnål historia.

Såväl AIK som Häcken har varit riktigt stabila bakåt denna säsongen. Med blott 17 respektive 20 insläppta mål är lagen i särklass de lag som håll tätt bakåt bäst under året som gått.

Som de flesta som följer Allsvenskan vet har AIK haft stora problem med offensiven under året, något som även Häcken haft. Det har förvisso blivit bättre för båda lagen den senaste tiden men faktum är att AIK endast snittat 1.25 gjorda mål per match och Häcken 1.38 mål per match. Historisk behöver inte spela så stor roll men så länge den bara sträcker sig under en säsong tycker jag det är relevant att titta på.

Både AIK och Häcken kommer från två bottennapp i den senaste omgången. Inget av lagen har egentligen råd att komma ur denna matchen med 0 poäng och jag tror det kan bli en tillknäppt historia.

Spelet blir under 2.5 mål till enligt mig fina 1.87 i odds.

  • Datum och tid: 2017-09-24 17:30
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Häcken – AIK
  • Spel: Under 2.5 mål
  • Odds: 1.87 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll