Följ oss på

Fotboll

Speltips Halmstad – Häcken, Allsvenskan 10/9

Efter landslagsuppehållet åker Häcken och bortagästar Halmstad och det är inte ofta som känslan av botten mot toppen är så påtaglig som inför denna match.

Häcken gick något trögt under våren och efter skador på Farnerud och Kamara var det nog få som trodde att de skulle börja plocka på pass mycket poäng som de gjort. Men så har det blivit. Stahre har fått bra ordning på defensiven inför denna säsongen och man har släppt in nästminst mål i Allsvenskan i år. Bara AIK är bättre på den fronten. Den senaste tiden har man dessutom fått igång målskyttet där AIK-lånet Yasin är glödhet. Häcken är helt klart ett av Allsvenskans formstarkaste lag just nu.

I motståndarlaget Halmstad ser det betydligt mörkare ut. Inför detta möte har man tre raka förluster. 0-3 mot Siruis har följts upp med uddamålsförluster mot Djurgården och Elfsborg. Det sistnämnda låter kanske inte så farligt men man har verkligen varit bedrövligt dåliga i dessa matcher. Under transferfönstret tappade man som bekant både Haksabanovic och Pekalski vilka i mångt och mycket var motorn i laget. I mötet mot Elfsborg gick dessutom Oremo sönder som är ett av de få anfallsvapen man har.

Halmstads bedrövliga offensivt kommer få det mycket tufft mot ett av Allsvenskans bästa försvar. Häcken vinner detta möte vilket ger 2.05 i odds hos Scandibet.

  • Datum och tid: 2017-09-10 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Halmstad – Häcken
  • Spel: Häcken
  • Odds: 2.05 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll