Följ oss på

Fotboll

Speltips Halmstad – IFK Norrköping, Allsvenskan 23/9

När Norrköping åker för bortamöte mot Halmstad kommer jag återigen spela mot Halmstad och ser bra chans i att Norrköping vinner med två bollar eller mer.

Norrköping har haft en tung höst men i de två senaste matcherna har man tagit två mycket välbehövliga segrar och efter att det ett tag såg ut som att man var borta från toppstriden är man återigen tillbaka. Med en ny formation ser det ut som man hittat rätt och inför matchen bör man ha ett relativt gott självförtroende. Segern mot Häcken med 4-1 var en riktig urladdning och mycket välbehövlig för Norrköping. Kalle Holmberg är otroligt het och kanske kan han lyckas ta Norrköping till en europaplats? Det känns långt ifrån omöjligt.

Halmstad har checkat ut och efter att AFC vann i förra omgången ligger man nu hjälplöst sist i serien. Formen är riktigt usel och det hade av allt att döma blivit förlust mot Kalmar senast om inte Kalmar spelat med en man mindre i 60 minuter. Detta möjliggjorde att Halmstad fick med sig en poäng men nej, i denna matchen ska helt klart Norrköping vara för bra.

Spelet blir Norrköping -0.75 mål på Pinnacle.

  • Datum och tid: 2017-09-23 14:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Halmstad – IFK Norrköping
  • Spel: Norrköping -0.75
  • Odds: 2.28 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll