Följ oss på

Fotboll

Speltips Halmstad – Kalmar FF, Allsvenskan 20/9

I skrivande stund sitter jag och tittar på Halmstads bedrövliga insats mot AIK och hcpspelet på gnaget kommer av allt att döma gå in mycket enkelt i den matchen. Det är svårt att dra några andra slutsatser än att Halmstad är riktigt under isen och redan nu har checkat ut.

Det återstår 7 omgångar och inför Halmstads möte med Kalmar under onsdagen har man nu fem raka förluster. Man är otroligt uddslösa framåt och har väldigt svårt att göra mål. Lägg till att försvaret läcker som ett såll, ja det ser verkligen inte bra ut.

Kalmar har som bekant verkligen spelat upp sig och har redan nu säkrat kontraktet efter att man var illa ute ett tag under senvåren. Även om man inte har mycket att spela för i denna matchen tror jag skillnaden i spelskicklighet lagen emellan kommer vara påtaglig till Kalmars fördel.

Spelet blir Kalmar draw no bet.

  • Datum och tid: 2017-09-20 19:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Halmstad – Kalmar
  • Spel: Kalmar +0
  • Odds: 2.01 @ Scandibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll