Följ oss på

Speltips Huddersfield – West Ham, Premier League 13/1

Dags för en ny Premier League-omgång och vi riktar fokus mot mötet mellan Huddersfield – West Ham. Det är en på förhand jämn match, men ett visst övertag bör ligga hos det ena laget.

Nykomlingen Huddersfield har självklart gjort en väldigt bra säsong, med tanke på deras placering. Det var kanske inte på förhand väntat, men de har överträffat förväntningarna och kommer sannolikt också klara sig kvar i Premier League. Det skall till något extra för att något annat skall ske. Däremot har de på något sätt överpresterat och jag har svårt att tro att de lyckas hålla ett liknande spår säsongen ut. De är inte i någon särskilt god form för tillfället, vilket bäddar än mer för dagens spel.

West Ham har, tvärtemot Huddersfield, gjort en dålig säsong hittills. Man har absolut inte kommit upp i den standard ett lag som West Ham ska, utan de ligger nu i botten av tabellen med en lång resa kvar att vandra. Det är i grunden ett bra lag och skall på en bra dag slå Huddersfield, även på bortaplan. Att vi får ett såpass bra odds med en gardering till oavgjort, så finns det helt klart värde i spelet.

  • Datum och tid: 2018-01-13
  • Liga: Premier League
  • Match: Huddersfield – West Ham
  • Spel: DNB West Ham
  • Odds: 2.06 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll