Följ oss på

Fotboll

Speltips IFK Göteborg – AIK, Allsvenskan 10/8

Mötet som inte blev av enligt planerna, efter att misstankar om uppgjort spel dök upp, skall nu äga rum. Ett hett rivalmöte mellan IFK Göteborg och AIK ger oss en fight att se fram emot.

IFK Göteborg har haft väldigt stora bekymmer i år. Man har inte fått till det varken på plan, eller i plånboken. De har präglats av negativa rubriker i media, som säkerligen påverkat såväl ledningen som spelarna. Rykten florerar, ekonomin krisar och resultaten uteblir. Vill det sig riktigt illa, och att IFK inte får ordning på sitt spel, så kan man gå mot en riktig fiasko-säsong.

AIK har gjort en desto bättre säsong och spelar allt som oftast riktigt stabil fotboll. Man är allt annat än ett målglatt lag, men man får poängen att trilla in. De har chans för att slåss i toppen om de fortsätter på den inslagna vägen, varför gör uppgiften mot Göteborg ack så viktig.

  • Datum och tid: 2017-08-10 19:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: AIK -0.25
  • Odds: 1.63 @ Comeon

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll