Följ oss på

Fotboll

Speltips IFK Norrköping – IF Elfsborg 9/7 2017

Dags för den 14:e omgången i Allsvenskan (för Peking den 15:e matchen) när IFK Norrköping tar emot boråslaget IF Elfsborg.

IFK Norrköping har återigen imponerat hittills denna säsong. Man ligger tvåa i Allsvenskan och är det enda laget som hittills slagit Malmö. Efter uppehållet gick man emellertid på en nit när man förlorade mot Örebro i en målrik historia som slutade 4-2 till Örebro. Med målskillnaden 23-16 på 14 matcher har man hittills snittat ca 2.8 mål per match.

Elfsborg hade en mycket trög start på Allsvenskan och efter ett antal omgångar kom det uppgifter som gjorde gällande att spelartruppen var mycket missnöjda med tränaren. Sedan dess har man verkligen ryckt upp sig och har nu sex raka matcher utan förlust. Det är ofta mycket målrikt när Elfsborg spelar och målskillnaden 25-20 på tretton matcher talar sitt tydliga språk med ett snitt om ca 3.5 mål per match.

Med anledning av de rådande förutsättningarna tror även oddsättarna på att chansen är stor för en målrik historia. Även om Elfsborg försvarsmässigt ryckt upp sig tror jag det är stor chans för många mål i denna match. Så länge ett mål kommer relativt tidigt under den första halvleken lär det andra laget trycka på ordentligt vilket talar för att vi kommer få se många mål i matchen.

Spelet blir över 3 mål asian vilket innebär att det vid ett utfall om exakt tre mål blir pengarna tillbaka, vid fyra mål eller fler vinst och två eller färre mål blir förlust på spelet.

  • Datum och tid: 2017-07-09 15:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: IFK Norrköping – IF Elfsborg
  • Spel: Över 3 mål (asian)
  • Odds: 1.76 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll