Följ oss på

Tennis

Speltips John Isner – Viktor Troicki, ATP Cincinnati 14/8

I första omgången av ATP Cincinnati ställs hemmaspelaren Isner mot serben Trocki och vi tror på överspel vilket det ofta blir när amerikanen spelar.

Isner har påvisat en fin form den senaste tiden. Med hjälp av sin fina serve tog han bland annat två titlar i USA-turneringar under juli månad. Isner trivs väldigt bra när han spelar hemma i USA och inget indikerar på att han inte skulle göra en bra höst även i år. Han absolut största fördel är hans serve som gör att han är otroligt svår att bryta.

Motståndet är dagen står Troicki för. Han har inte direkt imponerat under året men jag anser ändå att han är en så pass bra spelare att han bör kunna hålla sin serve på ett bra sätt när han ställs mot Isner som inte är den bästa i spelet. Med tanke på Troickis dåliga resultat den senaste tiden ligger linan på överspel endast på 22.5 vilket jag synar hos betsson. Med denna lina räcker det antagligen att Troicki tar ett set till tiebreak och sedan endast förlorar med ett break i ett andra set.

  • Datum och tid: 2017-08-14 01:10
  • Turnering: ATP Cincinnati
  • Match: John Isner – Viktor Troicki
  • Spel: Över 22.5 games
  • Odds: 1.85 @ betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis