Följ oss på

Fotboll

Speltips Jönköpings Södra – Elfsborg, Allsvenskan 18/8

Jönköping Södra är generellt svårslagna på hemmaplan, men har inte riktigt levt upp till förra årets prestationer på hemmaplan i år. Elfsborg har sina toppar och dalar och ser inte längre riktigt lika stabila ut.

Elfsborg var i början av säsongen i en turbulent period. Man fick inte spelet att stämma och det var mycket prat om att tränaren Haglund skulle få sparken, men så blev inte fallet. De reste sig och hade en period av fantastisk fotboll, som nu på sistone avtagit något.

Jönköping kommer inte heller dem upp till nivå, men kan i vissa matcher spela stabil fotboll. De har problem med målskyttet och fokuserar således främst på defensiven med att släppa in så få mål som möjligt, och kunna ställa om för mål på kontring.

Här tror jag det blir en jämn tillställning. Elfsborg föredrar i alla lägen konstgräset, som J Södra kan utnyttja här på Stadsparksvallen.

  • Datum och tid: 2017-08-18 19:00
  • Turnering: Allsvenskan
  • Match: Jönköping Södra – Elfsborg
  • Spel: Under 2.5 mål
  • Odds: 2.0 @ Betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll