Följ oss på

Fotboll

Speltips Köln – B. Mönchengladbach, Bundesliga 14/1

Denna gång hittar vi ett spel från tyska Bundesliga när Köln tar emot Borussia Mönchengladbach. Vi tror bortalaget har bra chans på tre pinnar, något som hade varit välbehövligt för att haka på i toppen för bortalaget.

Köln har gjort en ruggigt dålig säsong och ligger klart sist i Bundesliga. På 17 omgångar har man endast spelat ihop sex poäng vilket självklart är grovt underkänt. Man lyckades förvisso slå Wolfsburg med 1-0 i den förra omgången men poängraden skvallrar ändå om hur svagt laget är denna säsong.

Bortalaget har gjort en bättre säsong med 28 inspelade poäng. Man ligger med detta på 6:e plats i tabellen, dock på samma poäng som trean Schalke. Bakom jagar flera lag och för att kunna ta en europaplats krävs det tre poäng i en match som denna. Det finns kvalitet i laget och man slog exempelvis Bayern tidigare under säsongen.

I höstas vann Mönchengladbach med 1-0 på hemmaplan och chanserna är stora att de tar tre poäng även i denna match. Spelet blir 2, -0 mål asian vilket är samma spel som draw no bet på bortalaget.

  • Datum och tid: 2018-01-14
  • Liga: Bundesliga
  • Match: Köln – B. Mönchengladbach
  • Spel: B. Mönchengladbach -0 mål
  • Odds: 1.65 @ SBObet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll