Följ oss på

Tennis

Speltips Andrey Kuznetsov – Diego Schwartzman, Båstad 21/7

Kvartsfinalsdags i Båstad där ryssen Kuznetsov ställs mot Schartzman. I mina ögon står ryssen lite väl högt inför matchen. Helt klart är att Schwartzman ska vara favorit men så stor skillnad mellan spelarna är det med dagens förutsättningar inte i mitt tycke.

Kuznetsov är en riktigt bra grusspelare och jag såg hans match mot Carreno-Busta i åttondelen, en match jag tycker han stundtals spelade riktigt bra i. Han tog sig så sent som i maj till semifinal i ATP Geneve där det dock blev respass mot hemmaspelaren Wawrinka.

Motståndaren för dagen, Schwartzman, har blandat och gett lite i år och även om han också är en riktigt bra grusspelare ser jag inte varför han skulle vara en så stor favorit i matchen under förutsättning att Kuz spelar så bra tennis vi vet att han kan. Mitt spel blir rak seger på Kuznetsov men även hcp-spel fungerar.

  • Datum och tid: 2017-07-21 11:10
  • Turnering: Swedish Open (ATP Båstad)
  • Match: Andrey Kuznetsov – Diego Schwartzman
  • Spel: Kuznetsov
  • Odds: 2.65 @ Ladbrokes

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Tennis