Följ oss på

Speltips Leksand – Oskarshamn, Hockeyallsvenskan 24/1

Leksand är tillbaka i toppen och har varit det under en period nu. Man återtog förstaplatsen, men efter förlust mot Timrå är man tillbaka som tvåa igen – något man inte är nöjda med. Nu vill man återta förstaplatsen och då behöver man helt klart vinna mot Oskarshamn. Detta Leksand har verkligen gjort ett lyft efter att man haft en otroligt tung period i början av säsongen. Nu ligger man i toppen och drömmarna om att ta sig till SHL återigen lever i allra högsta grad. Oskarshamn inledde säsongen bra, men har tappat på sistone, som Leksand behöver ta tillvara på.

Hemmalaget hade en negativ svit nyligen och förlorade tre raka matcher. Nu vann man återigen när man tog emot tabelljumbon Karlskoga på hemmais, där man fick med sig en 2-0-seger. Förhoppningsvis kan det här vara början på en ny vinst-streak och man bör klara av att hantera Oskarshamn väl.

Oskarshamn kommer från två raka förluster, däribland Troja/Ljungby samt jumbon Karlskoga. Två matcher man inte alls kommit upp i någon direkt bra intensitet, och när man gästar ett av seriens absolut bästa lag lär det inte bli enklare. Nog för att Oskarshamn kan vara svårslagna i sina bästa stunder, så är det inte alls att jämföra med Leksand. Hemmalaget har de bästa fansen i serien och brukar få otroligt bra stöd från läktarhåll, i samtliga matcher.

Tror att en sjätte spelare presenteras i form av vit/blå-klädda fans på läktaren, som inger bra energi och som också leder till en vinst under ordinarie tid.

  • Datum och tid: 2018-01-14 19:00
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Match: Leksand – Oskarshamn
  • Spel: Leksand rak
  • Odds: 1.86 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Okategoriserade