Följ oss på

Speltips Leverkusen – Bayern, Bundesliga 12/1

 

Ett i övrigt glest utbud ger oss än dock en intressant match. Bundesliga är igång igen efter tre matchers uppehåll och vi bjuds på ett möte mellan två topplag. Leverkusen tar emot Bayern på hemmaplan.

Bayern är som vanligt starka. Man har gått 18 matcher, alla matcher inräknade, utan att förlora. Det är ett starkt facit, men det är ett antal oavgjorda matcher vilket är ett allt mer vanligt förekommande. Det är inte samma Bayern som för några år sedan, men visst tillhör de ett lag i toppskiktet av Europa.

Leverkusen gör även dem en bra säsong. Man placerar sig just nu fyra i tabellen, men kan helt klart ta sig något högre upp och nå en Europa-plats. Lager har nu åtta (!) raka vinster och har siktet inställt mot ännu en trea, mot ligans bästa lag.

Det har varit uppehåll, med några spelade träningsmatcher, och jag är tveksam till om lagen är i sin bästa form. Matcherna som spelats är inte av hög dignitet och det kan ha slagit av på krafterna något. Oavsett vad, så ser jag att matchen kan bli väldigt jämn. Två otroligt bra lag möts, som båda innehar en väldigt god form. Det bör bli avvaktande och en inledningsvis defensiv inställning från respektive lag.

Generellt gör lagen många mål, men ser värde i ett underspel i afton, med tanke på det ställningskrig som sannolikt kan äga rum på mittfältet.

  • Datum och tid: 2018-01-12
  • Liga: Bundesliga
  • Match: Leverkusen – Bayern
  • Spel: Under 2.5 mål
  • Odds: 1.81 @ Comeon!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll