Följ oss på

Speltips Linköping – Örebro, SHL 23/1

Vi hittar ett bra spel mellan Linköping och Örebro i Sveriges högsta hockeyliga, SHL. Linköping innehar just nu den sista direktplatsen till slutspelet, dvs ligger man sexa i tabellen, medan Örebro spelar desto sämre hockey. Örebro BORDE helt klart spela bättre än de gör i dagsläget och jag är övertygad om att man kommer ta sig tillbaka inom kort. Det är ett lag som med lite medvind kan vara med och utmana om de fem-sex bästa placeringarna i tabellen. Åtminstone bör de ha chans att kvala sig till en slutspelsplats.

Linköping har höga ambitioner och vill gärna vinna ett SM-guld. Det har inte riktigt gått deras väg på sistone, eller på väldigt många år rättare sagt. Man förbättrar sitt spel år efter år och kan helt klart komma att bli farliga i slutspelet i år. Det är min absoluta övertygelse att de når hela vägen till slutspelet, varpå allt kan hända i en matchserie i bäst av sju matcher.

Mötet mellan Linköping och Örebro bör bli en underhållande historia. Linköping är väldigt bra på hemmaplan och borde kunna få dit både en och annan puck i mål. Samtidigt vet vi att Örebro har offensiva kvalitéer, även om man har tappat Marcus Johansson till Färjestad inför säsongen. Bortalaget behöver studsa tillbaka till ett vinnande spår, medan Linköping behöver behålla sin slutspels-placering. Min bedömning är att vi kan räkna med minst fem mål. Låt säga 4-2 till Linköping?

  • Datum och tid: 2018-01-23 19:00
  • Liga: SHL
  • Match: Linköping – Örebro
  • Spel: Över 4.5 mål
  • Odds: 1.75 @ Betsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Hockey