Följ oss på

Fotboll

Speltips Malmö FF – Hammarby, Allsvenskan 16/9

Malmö ställs under söndagen mot Hammarby och kanske är det dags att studsa tillbaka rejält för skånelaget nu? Jag tror det.

Som bekant har Malmö tappat poäng i de tre senaste matcherna vilket bjudit in Djurgården i guldstriden. Om Djurgården slår Örebro under lördagen kommer man endast vara fyra poäng bakom Malmö. Jag tror Malmö verkligen kommer skärpa till sig inför denna matchen och visa att man är Sveriges överlägset bästa lag. Man är överlag grymt starka hemma och i denna matchen lär man vara taggade till tusen att vinna med tanke på resultaten den senaste tiden. En otacksam uppgift att möta Malmö i denna matchen enligt mig.

Hammarby är inne i en ny fas men jag tycker att man i den senaste matchen mot AIK såg att man fortfarande har ganska långt kvar innan man kommer kunna utmana de bästa lagen i Allsvenskan. Om de klarar det under nästa säsong återstår att se, men just nu är man inte där.

Spelet blir Malmö -1 mål vilket innebär att vi får pengarna tillbaka om Malmö vinner med ett mål och vinner spelet vid tvåmålsseger eller mer.

  • Datum och tid: 2017-09-17 15:00
  • Liga: Allsvenskan
  • Match: Malmö – Hammarby
  • Spel: Malmö -1 mål asian
  • Odds: 1.79 @ Pinnacle

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll