Följ oss på

Fotboll

Speltips Manchester City – Crystal Palace 23/9

Manchester City tar emot ett otroligt svagt Crystal Palace på hemmaplan. Ett Crystal Palace som redan nu, såhär tidigt på säsongen, hunnit med att sparka huvudtränaren.

Manchester City har inte bara stått för miljardvärvningar, utan de har också visat prov på bra spel. Det kan ofta bli en flopp-säsong efter att man genomfört stora förändringar i en trupp, även om det är stjärnor som tillträder. Detta har inte drabbat City hittills, utan de har ett sanslöst facit, som de kommer bygga vidare på. Under deras fyra senaste matcher, så har de makalösa 17-1 i målskillnad, som ju talar sitt tydliga språk. Nu ställs man mot seriens för stunden i särklass sämsta lag, och en storvinst är mer eller mindre föreskriven.

Crystal Palace har inlett säsongen med fem raka förluster. Inte nog med att man förlorat samtliga matcher, så har man inte heller gjort ETT ENDA mål. Det här innebar att De Boer fick sparken som tränare, men det gav dessvärre ingen kortsiktig effekt. Man förlorade direkt därpå, och som sagt även då utan att göra mål. Det behöver hända något drastiskt i Crystal Palace, för visst har de ett lag som kan bättre än så här. Att det skett något som får laget att kunna störa City redan nu, tror jag knappast.

City är oerhört stora favoriter att vinna, men här känner jag att vi kan öka på oddset flera gånger om. Räknar med seger med flera bollar och väljer Manchester City -2, som innebär pengarna tillbaka vid vinst med två bollar.

  • Datum och tid: 2017-09-23 16:00
  • Turnering: Premier League
  • Match: Manchester City – Crystal Palace
  • Spel: Manchester City -2
  • Odds: 1.83 @ Bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll