Följ oss på

Fotboll

Speltips Manchester United – West Ham, Premier League 13/8

Det är äntligen dags för premiär av Premier League – som vi längtat. Manchester United har varit aktiva på marknaden vad gäller nya spelare och har landat ett flertal tunga och intressanta spelare.

Manchester United har dels värvat svensken Victor Nilsson Lindelöf, som skall bli otroligt intressant att följa. Utöver honom, som enligt medier kostade upp mot 400 MSEK, så har man även värvat in Matic från Chelsea, samt Lukaku från Everton. Den sistnämnda affären innebar också att historiske Wayne Rooney gick åt motsatt håll.

United kan alltså inte riktigt varit nöjda med truppen man hade från i fjol, och har därför vidtagit åtgärder. Värt att notera är ju också att man förlorade Zlatan under Europa League-spelet, vilket innebar att han inte heller kunde förlänga kontraktet som det var tänkt.

West Ham kan på en bra dag vara ett svårslaget lag, men i en premiär på Old Trafford, så kommer man sannolikt inte ha mycket att säga till om. Får United offensiven att funka som den gjort under försäsongen, så bör man vinna med god marginal här. Mitt förhandstips är att det lossnar för United och man vinner med 2/3-0.

  • Datum och tid: 2017-08-13 17:00
  • Turnering: Premier League
  • Match: Manchester United – West Ham
  • Spel: Manchester United -1,5
  • Odds: 1.88 @ Bet365

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll