Följ oss på

Fotboll

Speltips Manchester City – Everton, Premier League 21/8

Andra omgången av Premier League när Everton gästar Manchester City. Ett Everton som värvat in rutinerade Wayne Rooney, som på försäsongen och den inledande matchen ser ut att trivas i sin forna klubb.

Manchester City inledde säsongen bra och vann med 2-0 borta mot Brighton. De övertygar dock inte till fullo, och har inte gjort så på ett bra tag. De har haft sina problem på anfallsfronten, där exempelvis stjärnan Aguero blivit bänkad vid ett flertal tillfällen av Pep Guardiola. De behöver göra en bättre säsong i år för att visa fansen att de kan slåss både i Premier League, men också ute i Champions League.

Everton är i grunden ett väldigt bra lag, och skall helt klart vara kapabla till att slåss om topplaceringarna. Att de kommer topp 3 eller 4 kanske är för mycket begärt, men åtminstone att man årligen placerar sig topp sex. Everton brukar gilla att slå underifrån, där de höjer sig avsevärt mot bättre lag, medan de kan vika ned sig något mot bottenlagen. De bör få dit en balja på bortaplan, men tveksamt om det räcker till vinst. Ser att Manchester City kan vinna med 2/3-1 här.

  • Datum och tid: 2017-08-21 21:00
  • Turnering: Premier League
  • Match: Manchester City – Everton
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 2.05 @ Unibet

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Oddsbonusar

Vi rekommenderar

För den seriösa sportsbettingspelaren är ett konto på Pinnacle ett måste. Pinnacle erbjuder ingen välkomstbonus men har istället de i särklass bästa oddsen och välkomnar vinnare. Alla vinster är skattefria.

Skapa ett konto genom att klicka här så stödjer du även betpoints framtida utveckling.

Mer Fotboll